SEO CONVERSIE WEBBOUW AUTOMATISERING

Een wellicht ietwat rare case omdat Directlampen.nl simpelweg ons andere bedrijf is. In 4 jaar tijd hebben wij alle facetten van online marketing uitgevoerd voor Directlampen.nl. 

Directlampen is meer dan alleen een webshop. Het is namelijk een online winkel waar je ook inspiratie en ideeën op kan doen. Precies dit gevoel is overgebracht naar de winkel. Wil je graag het product in het echt zien? Bezoek dan onze winkel in Veenendaal. Directlampen is dé winkel waar jij ideeën opdoet, inspiratie krijgt, lampen en koopt en voorzien wordt van persoonlijk advies.

SEO

Directlampen is ooit begonnen als Magento webshop. Na 4 jaar besloten we echter over te gaan op WordPress. In nog geen maand tijd hebben we de complete website van Directlampen met succes overgezet.

Bij zo’n migratie komt een hoop SEO kijken. Wat doe je met de huidige backlinks, interne links en hoe zijn de url’s (van producten, categorieën of filters) anders opgebouwd dan op de huidige website.

We hebben met onze webshop verschillende SEO problemen overwonnen en zijn inmiddels 5 jaar aan SEO ervaring rijker. De toepassing van deze ervaring heeft er toe geleid dat we op veel grote zoekwoorden inmiddels meer dan goed gevonden worden.

Om tot dit resultaat te behalen waren bepaalde facetten heel belangrijk.

  • Linkbuilding
  • On-page optimalisatie
  • Migraties
  • Technische SEO

Processen automatiseren

Directlampen heeft in korte tijd een extreme groei doorgemaakt. Door deze groei waren wij genoodzaakt processen efficiënter in te richten.

Op elke afdeling is er gekeken wat er (te) veel tijd kost. Waar loopt de klantenservice tegenaan? Wat zijn de gevolgen voor de content afdeling? En ondervindt het logistieke proces problemen van de groei?

Voor elk tijdrovend probleem is een unieke oplossing bedacht. Voor de volgende processen zijn bijvoorbeeld snellere oplossingen bedacht:

  • Het verwerken van de mail
  • Het verwerken van de retouren
  • Het online zetten van ons assortiment
  • Het updaten van ons assortiment