Waarom?

Starten met conversie optimalisatie

Klaar om te knallen?

Je investeert duizenden euro’s in het genereren van meer verkeer, maar het betaalt zich niet tot nauwelijks terug? Grote kans dat jouw bezoekers vast lopen of niet overtuigd worden.

Tijd om aan de slag te gaan! Waar gaat het mis en waarom? Aan de hand van hypotheses kunnen we actiepunten gaan opstellen. Vervolgens testen we onze actiepunten en analyseren we de resultaten.

Klaar om vanaf morgen te knallen? Neem dan snel contact met ons op.

Dat wil ik
Wat is het?

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie omvat alle activiteiten die er voor zorgen dat de conversieratio stijgt. De conversieratio geeft de verhouding weer tussen het aantal bezoekers en het aantal bezoekers dat een gewenste actie heeft uitgevoerd.

communicatie omtrent backlinks
kpi's opstellen
Hoe werkt het?

Wat is onze werkwijze?

Allereerst gaan we in gesprek om te achterhalen waar we het snelst winst kunnen boeken. Vervolgens stellen wij hypotheses, die we zullen testen aan de hand van een a/b test. Bij een positief resultaat zal de test worden doorgevoerd!

Wat kost het?

Conversie optimalisatie

Wij willen online marketing graag toegankelijk maken voor iedereen. Daarom gaan wij graag in gesprek met u. Dan kunnen we op basis van uw budget en de wensen die er spelen een passende prijs opstellen.

boekhouding

Starten met conversie optimalisatie?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw business? Ga met ons het gesprek aan en wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen!