Wat is proces optimalisatie?

cms website wordpress

Proces optimalisatie bestaat uit alle maatregelen die worden getroffen om processen in de toekomst efficiënter te laten verlopen.

Door processen efficiënter in te richten kosten ze minder tijd en wordt er een financieel voordeel behaald ten opzichte van de oorspronkelijke situatie.

Een bedrijf heeft verschillende soorten processen. Meestal gaat het om besturende-, primaire- en ondersteunende processen.

Over het algemeen kun je het meeste rendement behalen op het optimaliseren van primaire processen. Dit zijn processen gericht op het doel dat je als organisatie nastreeft en de ervaring van de klant; ofwel de kern- en operationele processen. Hier kun je vaak veel tijd en kosten besparen en het heeft direct effect op jouw doelstellingen en de klantbeleving en je doelstellingen.

 

Dilemma’s in proces optimalisatie

Hoe bepaal ik welke processen het best geoptimaliseerd kunnen worden?

Vrijblijvend sparren

Waarom jouw online processen automatiseren?

Binnen elk bedrijf zijn er mogelijkheden tot het automatiseren van processen. Echter is er vaak geen tijd voor of wordt de noodzaak ervan niet ingezien.

Omdat men te druk is, te druk met de verkeerde dingen!

Veel menselijke handelingen kunnen vervangen worden door middel van automatisering.

Binnen elk bedrijf zijn er taken die meer tijd kosten dan je lief is. Ervaar jij dit ook?

Dan is het tijd om bezig te gaan met automatisering! Door processen te automatiseren en takenpakketten van collega’s te verkleinen houd je meer tijd over voor leuke taken.

kpi's opstellen

Waar proces optimalisatie toe te passen

Voorraadbeheer.

voorraad beheer

Klantenservice.

klantenservice

Contentcreatie.

content creatie

Boekhouding.

boekhouding

Onze laatste Google Shopping cases.

automatisering

Shampoo Bars.

Hoe Shampoo Bars door middel van een API-koppeling niet meer handmatig de voorraad hoeft te updaten op Bol.com.

automatisering

Directlampen.

Hoe het optimaliseren van processen op onder andere de klantenservice leidde tot een kostenbesparing van duizenden euro’s..

Contact opnemen

Benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Zet vandaag nog de eerste stap naar online succes en neem contact met ons op. We nemen uiterlijk binnen één werkdag contact met je op!