bol-logo
verkopen op beslist.nl
Waarom?

Starten met verkopen op marktplaats(en)

Upload Image...

Boost jouw verkopen; start met verkopen op marktplaatsen

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw business? Wij zorgen er voor dat jouw producten automatisch op alle marktplaatsen verschijnen en zorgen er voor dat alle orders worden teruggekoppeld naar jouw CMS. Met andere woorden; wij zorgen voor een vliegende start!

Dat wil ik
Eenvoudig & snel

Configuratie en beheer

De systemen van de verschillende marktplaatsen zijn zo simpel als het versturen van een e-mail. Mocht je alle productgegevens goed op orde hebben, kunnen we met een week up and running zijn!

cms website wordpress
website laten maken kosten
Betrouwbaar & goedkoop

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Afgezien van de kosten om jou account in te laten richten betaal je bij online marktplaatsen vaak enkel per verkoop. De afdracht verschilt vaak per productcategorie. Het voordeel van dit business model is; is dat je altijd kunt doorrekenen wat je verdient aan een verkoop.

 

Marktplaatsen

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jouw producten te promoten op Europa’s grootste platformen. In Nederland zijn enkele grote platformen aangesloten zoals Beslist.nl, Bol.com, Ebay, FonQ, Marktplaats, Miinto en VidaXL. Klaar om jouw omzet te boosten?

communicatie omtrent backlinks

Starten met verkopen?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw business? Ga met ons het gesprek aan en wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen!