Waarom?

Webshop of website laten maken bij Nobrand

automatisering van processen

Websites op maat

Wil je een website laten maken? Gaaf! Wij hebben in het verleden websites gemaakt voor bedrijven, organisaties en stichtingen. Bij ons kun je terecht voor een simpele website maar ook voor maatwerk.

We beginnen het traject altijd met een gesprek. In dit oriënterende gesprek bespreken we de identiteit van het merk/bedrijf, het doel van de website en de doelgroep. Ook bespreken we de extra functies die een klant wenst op zijn/haar website.

Vervolgens gaan onze online marketeers aan de slag om een opzet te maken. Deze wordt tussentijds gedeeld met de klant. Benieuwd of we wat voor jou kunnen bekenen? Neem dan contact met ons op, dan komen we snel een keer langs!

Dat wil ik
SEO proof

Vindbare website laten maken

Het succes van een website hangt af van het aantal (relevante) bezoekers op een website. Daarom is het heel belangrijk dat de website geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines zodat hij hoger in de zoekresultaten komt te staan. Het optimaliseren van een website voor de zoekmachines wordt ook wel SEO genoemd.

Wanneer je bij ons een website laat maken zorgen wij er voor dat hij ook geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Wij kijken dan naar verschillende facetten als de headings, url structuur en de snelheid van de website.

NOBRAND heeft veel ervaring met SEO. Zo ontvangt onze website in consumentenverlichting, Directlampen.nl, inmiddels meer dan 50.000 (gratis) bezoekers uit de organische zoekresultaten. Wil je hier meer over weten?

vindbare website laten maken
cms website wordpress
Functionaliteit & vormgeving

Met welke CMS & template werken wij?

Ben je op zoek naar een professionele website die je eenvoudig kunt beheren na oplevering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken met het Content Management Systeem (CMS) WordPress, wereldwijd het meest gebruikte CMS. Omdat WordPress zo groot is, worden er ook veel templates en plugins voor ontwikkeld.

Wil je graag een webshop toevoegen aan jouw website? Dat is mogelijk! Door middel van de Woocommerce plugin kunnen we een webwinkel module toevoegen. De achterkant van deze webwinkel is zo ontwikkeld dat deze ook makkelijk te beheren is. 

Mobile, tablet en desktop

Voor welke devices zijn onze websites geschikt?

De afgelopen jaren heeft er een grote verschuiving plaats gevonden. De vaste computer is ingeruild voor de telefoon en tablet. Websites moeten mee in deze trend als ze de bezoeker een optimale gebruikservaring willen bieden. Dat maakt dat een responsive website geen optie meer is, maar een must.

Wij bouwen onze websites daarom altijd responsive. Dat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het device waarop de website wordt benaderd.

responsive website laten maken
wordpress veilig
Safety first

Zijn WordPress & Woocommerce wel veilig?

Wij beveiligen alle websites die wij opleveren met All In One WP Security & Firewall. Deze plugin zorgt door middel van verschillende functies er voor dat de website beveiligd is tegen hackers. Het is wel belangrijk dat je plugins blijft updaten en geen zwakke wachtwoorden gebruikt.

WordPress is zoals eerder beschreven, het meest populaire CMS ter wereld. Populariteit heeft echter niet enkel voordelen. Omdat het zo populair is, is het een gewillig doelwit geworden van hackers. 

Besef wel dat geen enkel CMS 100% veilig is, het overgrote deel van de hacks komt door webmasters die zich niet houden aan de standaard veiligheidsvoorschriften. 

Prijs website of webshop laten maken

Wat kost een website of webshop op maat laten maken?

Wij communiceren geen vanaf prijzen. Simpelweg omdat elke website uniek is en daarom een ander prijskaartje heeft. We willen klanten niet misleiden met een mooie vanaf prijs die veel hoger uitvalt. 

Hou wel rekening met enkele standaardposten die sowieso jaarlijks terugkomen zoals de kosten van een domeinnaam, hosting, ssl en plugins.

Op basis van een gesprek met de klant bepalen wij een all-in prijs. Deze all-in prijs is vervolgens uitgeschreven in kleine kopjes, zodat je precies weet waar je voor betaalt.

Wens je de factuur in maandelijkse termijnen te betalen? In overleg is dit mogelijk! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar wat er mogelijk is!

website laten maken kosten

Wil jij een website of webshop op maat?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw business? Ga met ons het gesprek aan en wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen!